Museovirasto
HYVINVOINTI-SUOMEN LIIKUNTAYMPÄRISTÖT
TEEMAHANKE 2011-2012    ohjesivu
 
maakuntakartta Lappi Keski-Pohjanmaa Pohjois-Pohjanmaa Kainuu Pohjois-Karjala Etelä-Karjala Pohjanmaa Pohjois-Savo Etelä-Savo Kymenlaakso Keski-Suomi Etelä-Pohjanmaa Päijät-Häme Uusimaa - itä Kanta-Häme Uusimaa - länsi Pirkanmaa Satakunta Varsinais-Suomi

KARTTAHAKU

esimerkkejä liikuntaympäristöistä
maakunnittain
 
 

OHJEITA JA TIETOA PALVELUSTA

 
Sivustolla on julkaistu Museoviraston tekemä inventointi Hyvinvointi-Suomen liikuntaympäristöt. Sivuston on tuottanut Museovirasto. Toteutuksesta vastaa Tmi Hilla Tarjanne. Aineisto on tallennettu vuosina 2011-2013 Museoviraston ja Liikuntatieteellisen Seuran Hyvinvointi-Suomen liikuntaympäristöt -hankkeessa opetus- ja kulttuuriministeriön tuella. Tietoja ei päivitetä eikä mahdollisia virheitä tai puutteita korjata.
 
SIVUSTON TIETOMÄÄRÄ
 
Liikuntalajien ja -ympäristöjen yleistä kehitystä kuvaavat etusivun keskeltä avattavat 14 valtakunnallista ilmiötä. Inventointitietoa on 38 eri kunnasta, alueita on yhteensä 80, kohteita yli 600.
 
SIVUSTON RAKENNE
 
Etusivun vasemmassa osassa on kartta, josta voi hakea alue- ja kohde-esimerkit maakunnittain karttaa klikkaamalla. Etusivun keskellä on liikuntalajien ja -ympäristöjen yleistä kehitystä kuvaavat 14 ilmiötä. Kuhunkin tallennetut tiedot ja alueet avautuvat tallennustietoineen + - merkkiä klikkaamalla.

Kartalla näkyvät alueen ja kohteen sijainti.

Tulostesymbolia klikkaamalla aukeaa koosteraportti erilliseen ikkunaan.

 
TEKIJÄNOIKEUDET
 
Verkkopalveluun voi vapaasti linkittää ja tekstiä saa lainata tekijänoikeuslain mukaisesti, lähde on mainittava. Aineistoa saa käyttää vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin.

Valokuvien tekijänoikeudet ovat Museovirastolla ja/tai valokuvaajilla. Valokuviin liittyy kohteen nimi, kuvaaja ja kuvausvuosi. Paikkatieto perustuu vuoden 2011 LIPAS-tietoon. LIPAS on valtakunnallinen liikunnan paikkatietojärjestelmä. Tutustu LIPAS-sivustoon osoitteessa www.jyu.fi/sport/laitokset/liikunta/liikuntapaikat.
Kohteiden taustakartat tulevat Maanmittauslaitoksen rajapinnasta. Taustakartan julkaisulisenssi on CC by 4.0.

 
VASTUU
 
Museovirasto vastaa verkkopalvelun sisällöstä. Museovirasto ei vastaa sivuston sisällön mahdollisten virheiden tai teknisistä syistä johtuvan käytön estymisen käyttäjälle aiheuttamista kustannuksista tai vahingosta.
 

© Museovirasto
saavutettavuusseloste